Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Hyvän ruoan kirja

Hannamari Rahkonen

Kirja

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

24,20 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Ravinto ja dieetit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkosen ruokakirja sisältää yli 80 herkullista vähähiilihydraattista reseptiä ja ruhtinaallisesti aitoja makuja. Pohjoinen luonto on väkevästi läsnä sekä raaka-aineiden aitouden, valokuvien että tarinoiden muodossa.

Pohjoinen ote elämään on juureva, rehellinen ja maistuu vahvasti elämältä - sama pätee Rahkosen ruokafilosofiaan. Pää pilvissä ja jalat maassa valmistettu ruoka luo ympärilleen yhteisöllisyyden kokemuksia, yhdessä nautiskelua ja jaettuja tyytyväisyyden hetkiä, joita on helppo rakastaa.

Omaleimainen Hyvän ruoan kirja on aitouteen inspiroiva ruokakirja, jossa itseoppineen kokin oma ääni kuuluu vahvasti ja inhimillisesti.

Hannamari Rahkonen on Rovaniemellä asuva ruokakirjailija, reseptitaiteilija, valokuvaaja ja sokeriaddiktio-ohjaaja, jota läheisensä kutsuvat makusinfonistiksi. Hänet tunnetaan Yellow Moodin perustajana, joka on yksi Suomen rakastetuimmista lifestyle-medioista.
Laji:
Ravinto ja dieetit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523732148
Julkaisija:
readme.fi
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523732148
Opetusmateriaali:
0
Koko:
323
Kirjailija:
Hannamari Rahkonen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .