Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Insinöörin (AMK) fysiikka

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Insinöörin (AMK) fysiikka

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Hannu Peltonen, Mikko Hautala

35,70 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Fysiikka
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Hannu Peltonen, Mikko Hautala
Kirja on tarkoitettu ammattikorkeakoulujen fysiikan insinööriopetukseen. Kirjan lähtökohta on tarjota ammattiin valmentavaa fysiikkaa ja ottaa huomioon opiskelijoiden erilaiset lähtövalmiudet matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa. Matematiikan lähtötiedoiksi riittää ammattikoulun matematiikka.

Fysiikka on väline ymmärtää luonnon ja tekniikan ilmiöitä. Lukijalle pyritään osoittamaan, ettei fysiikka ole kaavakokoelma; kaavat ovat vain lyhyt tapa esittää luonnon lainalaisuuksia. On vain opittava näkemään, mitä kaavat kertovat.
Laji:
Fysiikka
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525191295
Julkaisija:
Lahden Teho-Opetus
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525191295
Opetusmateriaali:
0
Koko:
332
Kirjailija:
Hannu Peltonen
Mikko Hautala

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.