Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

O'Gay

Harald Olausen

Kirja

26,60 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Esseet ja novellit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Harald Olausen
Kiitellyt Harald Olausenin queernovellikokoelmat I Homolulu ja II Päättyneitä tarinoita saavat III-osan O'Gayssa, joka kertoo poikien välisistä rakkausseikkailuista ilman sensuuria tai turhia välikäsiä juuri sellaisina kuin he ovat ne kokeneet. Kirjan mottona on Matka Intiaan ja Hotelli Firenzessä-kirjojen tekijä E.M.Fosterin postuumisti julkaistussa Maurice-romaanissaan ilmaistu kuuma homorakkauden ydin vuodelta 1914. O'Gayn novelleissa kuvataan Sokrateen ja kumppanien avoimesti harjoittaman poikarakkauden suomalaista versiota 2020-luvulla Sam Smithin androgyynisessä hengessä.
Laji:
Esseet ja novellit
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526668383
Julkaisija:
Kulttuuriklubi
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526668383
Opetusmateriaali:
0
Koko:
316
Kirjailija:
Harald Olausen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .