Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Villahullu

1 / 1

Villahullu

22,90 €

-21%

29 €
Muhkea neuleohjekirja täynnä islantilaistyylisiä villapaitaohjeita Instagram-tilin perustajalta Heli Nikulalta. Villahullu syntyi helmikuussa 2021 ja on kasvanut hetkessä suureksi someilmiöksi. Neulonta- sekä mökkipainotteisella Instagra
  • Neulonta
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Heli Nikula
Lue lisää
Muhkea neuleohjekirja täynnä islantilaistyylisiä villapaitaohjeita Instagram-tilin perustajalta Heli Nikulalta.Villahullu syntyi helmikuussa 2021 ja on kasvanut hetkessä suureksi someilmiöksi. Neulonta- sekä mökkipainotteisella Instagram-tilillä on jo 40.000 seuraajaa ja määrä kasvaa hurjaa vauhtia. Villahullun takana on Heli Nikula, 40-vuotias mökkihöperö kiinteistönvälittäjä.

”En oikein itsekään tajua miten nopeasti asiat ovat edenneet. Syyskuussa 2021 julkaisin ensimmäisen villapaitaohjeen ja suuren kysynnän takia suunnittelen niitä lisää niin nopeasti kuin ehdin. Seuraajani kyselevät milloin ohjeeni voisi saada ostettua yksien kansien välissä ja nyt sitten ollaan siinä pisteessä”, Nikula ihmettelee.

Kirjassa pääpaino on islantilaistyylisissä villapaitaohjeissa. Mukana on myös ohjeita asusteille. Kaikki ohjeet ovat selkokielellä kirjoitettuja ja sopivat tämän vuoksi myös aloittelijoille. Kirja on visuaalisesti niin kaunis, että joku saattaa haluta ostaa sen jo pelkästään kuvien takia. Valokuvissa on panostettu erityisesti harmoniseen värimaailmaan sekä yhtenäiseen ilmeeseen. Neulemallien yhteydessä on pieni tarina siitä miten ne saivat alkunsa ja mikä niihin inspiroi.
Laji Neulonta
Formaatit Kirja
EAN 9789523734319
Julkaisija readme.fi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523734319
Opetusmateriaali 0
Koko 200
Kirjailija Heli Nikula
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja