Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Australia avautuu

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Heljä Viola Räisänen

41,70 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Maantiede ja matkaopppaat, Muu maantiede
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Heljä Viola Räisänen
Ennen lentomatkailun yleistymistä ja halpenemista Australia oli maapallon syrjäinen kolkka, jonne harvalla amerikkalaisella tai eurooppalaisella turistilla oli varaa matkustaa. Nyt Australia on sekä tavallisten turistien että reppureissullisten toivemaa. Suomalainen, Sydneyssä asuva Heljä Räisäsen luo uusimmassa teoksessaan' Australia avautuu' perinpohjaisen katsauksen mantereen historiaan, maantieteeseen, alkuasukkaisiin ja nykyiseen elämään.

Heljän edellinen teos oli nimeltään 'Aboriginaalit - Australian alkuperäiskansa'. Taustatietoa hän on hankkinut matkustamalla laajalti ympäri maata ja asumalla myös kuukausia alkuasukkaiden parissa oppien heidän kulttuuriaan ja tapojaan. Näillä matkoilla on kertynyt materiaalia myös tähän uuteen julkaisuun.

'Australian avautuu' tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen lukuhetken kaikille, jotka haluavat kokea tämän eteläisen mantereen erityispiirteet täydessä loistossaan.

Risto Söder
Päätoimittaja
Suomi Newspaper Pty Ltd
Laji:
Maantiede ja matkaopppaat
Muu maantiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528051626
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528051626
Opetusmateriaali:
0
Koko:
472
Kirjailija:
Heljä Viola Räisänen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.