Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Selkolaulukirja 1

Kirja

51,80 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Kierreselkäinen
  • Finnish
Selkolaulukirja 1 - nuottiversiossa on 178 ikivihreää laulua. Jokaiselle laululle on oma sivu, jossa on melodianuotti säestyssointuineen sekä kaikki laulun sanat. Jokaiselle laululle on Markku Hernetkoski piirtänyt lauluun liittyvän kuvan.

Kirjassa on 29 lastenlaulua, 63 kansanlaulua, 70 suosikkisävelmää sekä 16 hengellistä laulua.

Selkolaulukirjojen monipuolisen käytön avuksi löytyy internetistä verkkopalvelu osoitteessa www.selkolaulukirja.. Sivustolta löytyy äänikirjasto, jossa selkolaulukirjojen kaikki laulut ovat kuunneltavissa laulun ja säestyksen tai säestyksen ja melodiasoiton kanssa. Kaikkia kirjojen lauluja voi myös vapaasti katsella ja tulostaa.

Selkolaulukirjojen sarjaan kuuluvat: - Selkolaulukirja 1 - Säestäjän Selkolaulukirja 1 - Selkolaulukirja 1 - nuottiversio - Selkolaulukirja 2 - Säestäjän Selkolaulukirja 2 - Selkolaulukirja 2 - nuottiversio - Selkolaulukirja 3 - Joululaulut - Säestäjän Selkolaulukirja 3 - Joululaulut - Selkolaulukirja 3 - Joululaulut - nuottiversio - Selkolaulujen verkkopalvelu
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525380125
Julkaisija:
Musiikkipalvelu Ikäheimo
Sidottu:
Kierreselkäinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525380125
Opetusmateriaali:
0
Koko:
178

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .