Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Aikamatka

1 / 1

Aikamatka

Inderjit Kaur Khalsa

22,10
Opas oman totuuden etsijöille Aikamatka - Sielun reissukirja vie tutkimusmatkalle henkisyyteen. Se käsittelee elämän suuria kysymyksiä: Mistä me olemme tulleet tähän maailmaan? Mikä on tehtävämme maan päällä? Mitä meille tapahtuu, kun meistä jonakin
  • Astrologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Inderjit Kaur Khalsa
Lue lisää
Opas oman totuuden etsijöille

Aikamatka - Sielun reissukirja vie tutkimusmatkalle henkisyyteen. Se käsittelee elämän suuria kysymyksiä: Mistä me olemme tulleet tähän maailmaan? Mikä on tehtävämme maan päällä? Mitä meille tapahtuu, kun meistä jonakin päivänä aika jättää?

Aikamatkan tapahtumat sijoittuvat eri kaupunkeihin ja maihin. Matka kulkee Suomesta Yhdysvaltojen kautta Turkkiin. Eri uskonnot, jooga ja meditaatio auttavat löytämään vastauksia olemassaolon ihmeeseen. Joskus satunnaiselta vaikuttavat kohtaamiset ohjaavat elämän uuteen suuntaan. Välillä tärkeä tieto löytyy tähtien tai kirjojen välityksellä. Henkisyys on mielentila, johon pääsee montaa eri tietä. Inderjit Kaur Khalsa kertoo kirjassaan oman tarinansa ja rohkaisee kysymään: millainen on sinun matkakertomuksesi?

Inderjit Kaur Khalsa on joogaopettaja, elokuvaohjaaja, kirjailija ja Kundaliinijooga Helsingin perustaja. Aikamatka - sielun reissukirja on Inderjitin neljäs julkaistu teos, joka jatkaa aiemmin ilmestyneiden kirjojen jalanjäljissä itsetutkiskelun, luovuuden ja meditaation teemoja käsitellen.
Laji Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9789522609571
Julkaisija Viisas Elämä
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789522609571
Opetusmateriaali 0
Koko 208
Kirjailija Inderjit Kaur Khalsa
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja