Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Tunteet ja käyttäytyminen hallintaan yläkoulussa

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Tunteet ja käyttäytyminen hallintaan yläkoulussa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jaana Kiviluote

73,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    10-20 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Pedagogiikka
  • Kirja
  • Kierreselkäinen
  • Finnish
  • Jaana Kiviluote
KT, erityisluokanopettaja Jaana Kiviluotteen (ent. Hintikka) laatima uusi ja ainutlaatuinen nuorten tunnetaitojen opettamisen opetusmateriaalikirja (2020), perustuu Perusopetussuunnitelman perusteisiin (2014) ja tutkimusperustaiseen Aggression portaat -opetusohjelmaan (Hintikka 2016). Kirjassa on tutkimustiedon lisäksi runsaasti valmiita tuntisuunnitelmia ja niihin liittyviä monistettavia tehtävämonisteita sekä vinkkejä rentoutusharjoituksiin. Kirjan tunnetaitotuntien avulla voit työssäsi tukea nuorten sosioemotionaalista kehitystä opettamalla heille tunne- ja vuorovaikutustaitoja, väkivallan vastaista asennetta, vahvistaa heidän itsetuntoaan ja auttaa heitä tunnistamaan vahvuuksiaan. Kirjan tunnetaitotunnit ovat nuoria aktivoivia ja osallistavia. Ne myös harjaannuttavat nuorten yhteistyö- ja sosiaalisia taitoja, joita tarvitaan myöhemmässä opiskelussa ja työelämässä.

Kirja on tarkoitettu kaikille nuorten ja nuorten aikuisten parissa toimiville ammattilaisille sekä kaikille tunnetaidoista ja niiden opettamisesta kiinnostuneille. Myös vanhemmat voivat saada kirjasta vahvistusta ja vinkkejä, miten tukea oman nuorensa haasteellista kehitysvaihetta kohti tasapainoista ja hyvinvoivaa aikuisuutta.
Laji:
Pedagogiikka
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526893051
Julkaisija:
JK-Kustannus ja koulutus
Sidottu:
Kierreselkäinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526893051
Opetusmateriaali:
0
Koko:
215
Kirjailija:
Jaana Kiviluote

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>