Poliisin imago

(Nidottu)

Poliisin imago
Lähetä ystävälle
€ 46.20
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  7-19 työpäivää

Postimaksu: alk. € 0

Tuotteen myy Adlibris 4,2 / 5 4967 arvostelulla.

Kokonaisarvosana 4,2 / 5
Toimitusaika 4,0 / 5
Pakkauksen laatu 4,3 / 5
Lisää kauppiaalta Adlibris Adlibris on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta Adlibris. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Tässä tutkimuksessa tarkastellaan poliisiin liittyviä mielikuvia, niiden syntymistä ja etsitään mielikuvallisia eroja poliisin ja toimittajien välillä kuiluanalyysin avulla. Tutkimuksen aineistona ovat kyselytutkimus- ja poliisin toimintaan liittyvät dokumenttiaineistot, joissa mielikuvaa ja imagoa käsitellään tutkimusta tukevana. Poliisiin liittyvistä mielikuvista on puhuttu poliisi-instituution olemassa olon ajan, mutta mielikuviin liittyvää kotimaista tutkimusta poliisista on vähän ja kansainvälistä tutkimusta jonkin verran enemmän. Tämä tutkimus täyttää osaltaan hallintotieteellisen tutkimuksen tarvetta mielikuvatutkimuksen alueella. Tutkimuksen kyselyaineiston ja dokumenttiaineiston sisällönanalyysit osoittavat, että poliisin mielikuvatutkimukselle on tarvetta.Ensimmäisenä tutkimuskysymyksenä on, mistä poliisin imago koostuu? Poliisin imago muodostuu lukuisista eri asioista, joiden keskiöissä ovat organisaation henkilöstön sisäiset mielikuvat, identiteetti ja organisaation noudattamat arvot. Organisaation sisällä olevista mielikuvista syntyy organisaation sisäinen imago, joka heijastuu organisaation ulkopuolelle ulkoiseksi imagoksi poliisin toimintojen, kanssakäymisen, viestinnän, poliisin suorittamien toimenpiteiden ja palvelujen kautta. Toimittajat ovat keskeisessä asemassa uutisoidessaan poliisista ja muodostettaessa mielikuvia poliisista yhteiskunnan eri toimijoille.Tutkimuksen toisena kysymyksenä halusin selvittää, ovatko poliisin omat mielikuvat poliisista erilaiset kuin toimittajien mielikuvat? Vastausta kysymykseen haettiin kyselytutkimuksella Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella toimivien poliisilaitoksen poliisihenkilöstön ja toimittajien mielikuvista keväällä 2015. Keskeisemmäksi tulokseksi nousi mielikuvaerot poliisihenkilöstön ja toimittajien välillä yhteyksien ja suhteiden hoitamisesta. Vastaavasti poliisin liittyvät mielikuvat poliisin luotettavuudesta, ammattitaidosta ja ystävällisyydestä eivät synnyttäneet suuria mielikuvallisia eroja.Tutkimusta tukevana pääasiallisena dokumenttiaineistona on kolmanteen poliisin rakenneuudistukseen liittyvä materiaali (PORA III 2014), jolloin poliisin valtakunnallinen viestintä ja työ julkisuuskuvan eteen tehtävästä työstä sai uuden alun.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kustantaja: Tampere University Press Kategoria: Viihde
Arvioitu toimitusaika: 7-19 työpäivää Sidos: Nidottu
ISBN: 9789520304294 Sivujen lukumäärä: 276
Kieli: suomi
Nimeke: Poliisin imago Kirjailija: Jarmo Puustinen
Julkaisu: 01-01-2017 Painos:
Sarja: Acta Universitatis Tamperensis
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 17 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 11 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »