Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Oudot tyypit

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Oudot tyypit

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jarno Alastalo

27,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Psykologia, Liiketalous
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Jarno Alastalo
Outous on voimavara!

Yksi on lihakoukuissa riippuja. Toisella on sarvet päässä ja mustat silmät. Kolmas näyttää tissejä muuttaakseen maailmaa. Neljäs on meikkaava kirkkoherra.
He ja 20 muuta tässä kirjassa ovat oudoista oudoimmat, joita tuijotetaan, ihmetellään ja osoitellaan. Nämä katujen kummajaiset, netin friikit, oudot naapurustossasi, uskaltavat kuitenkin olla omia itsejään ja inspiroivat samalla myös muita. Tämä kirja kertoo näiden outojen tarinat.

Jarno Alastalo on tarinankertoja, sosiaalinen introvertti, kissavideoasiantuntija ja some-palveluiden rakentaja. Hän on sosiaalisen median pioneereja, sillä Jarno on ollut perustamassa Suomi24-yhteisöä ja on nykyisin myös IRC-Gallerian hallituksen jäsen. Hän on aikaisemmin kirjoittanut tositarinakokoelmat Sometarinoita Suomesta ja Pimeä netti.
Laji:
Psykologia
Liiketalous
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523042667
Julkaisija:
Avain
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523042667
Opetusmateriaali:
0
Koko:
230
Kirjailija:
Jarno Alastalo

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.