Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Erämaa otti omakseen

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jorma Haverinen

19,70 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Maantiede ja matkaopppaat, Muut urheilulajit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jorma Haverinen
Kirjan ensimmäinen tarina kertoo 15 vuotiaan nuoren pojan metsätöistä erämaan armoilla neljän kuukauden ajalta. Koska ruoka ei riittänyt kahden viikon reissun ajaksi, lisämuonaa oli hankittava kalastamalla kalarikkaista erämaajärvistä. Kotimatkaa aina kahden viikon työrupeaman jälkeen tuli kävellen 50 kilometriä. Tätä jatkui koko neljän kuukauden ajan. Sen jälkeen minusta pelkäämätön erämaan kulkija. Monipuolinen metsästäjä, kalastaja ja retkeilijä. Kirja kertoo lukemattomista erä- ja kalastusretkistä Kuhmon itärajan pintaan, sekä kalastusretkistä Ruotsiin Kiirunan alueelle, Norjan Finnmarkiin, että Tukholman saaristoon tehdyistä suurhaukien ja ahventen uistelusta. Mieluisimpia retkiä olen tehnyt kanootilla meloen Kuhmon lukuisilla jokivesillä ja järvillä kalastaen ja sorsastaen. Kaikki tämä sai alkunsa kirjan ensimmäisen kertomuksen tapahtumista "Erämaa otti omakseen". Erämaa on totisesti pitänyt omanaan niiden kokemusten jälkeen!
Laji:
Maantiede ja matkaopppaat
Muut urheilulajit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528005100
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528005100
Opetusmateriaali:
0
Koko:
168
Kirjailija:
Jorma Haverinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.