Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Kuukausiliitteen keittokirja

1 / 1

Kuukausiliitteen keittokirja

40,80 €
41 €
Kirjaan on koottu Kuukausiliitteen kokkipariskunnan, Peppi Aralehdon ja Ari Ruohon, parhaat reseptit. Heidän ruoka-ajatteluaan leimaavat viehtymys kotimaiseen lähiruokaan, luomuun ja eettisesti tuotettuihin elintarvikkeisiin. Aralehto ja Ruoho ovat
  • Keittokirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Ari Ruoho, Jouni K. Kemppainen, Peppi Aralehto
Lue lisää
Kirjaan on koottu Kuukausiliitteen kokkipariskunnan, Peppi Aralehdon ja Ari Ruohon, parhaat reseptit. Heidän ruoka-ajatteluaan leimaavat viehtymys kotimaiseen lähiruokaan, luomuun ja eettisesti tuotettuihin elintarvikkeisiin.

Aralehto ja Ruoho ovat kokanneet Kuukausiliitteessä lähes kolmen vuoden ajan. Ruokapalstan perusta ovat olleet raaka-aineet. Lehden jokaisessa numerossa kokit ovat esittäneet oman kulinaarisen näkemyksensä kulloisenkin kuukauden raaka-aineesta. Lähestymistapa on maanläheinen: viikonloppuruokaa, jota ryydittävät uudet ideat. Raaka-aineiden kirjo on laaja: särjestä sianlihaan, maustepippurista mangoldiin, piimästä suppilovahveroihin. Raaka-aineiden valinnassa on seurattu vuoden kiertoa, ja työn alla ovat olleet kullakin hetkellä ajankohtaisimmat ainekset. Kirjan reseptit on jaettu kahdeksaan sesonkiin, jotka ovat: talvi, pääsiäinen, kevät, juhannus, kesä, sadonkorjuuaika, syksy ja joulu.

Kuukausiliitteen kokit ovat suomalaisia huippukokkeja. Ari Ruoho työskentelee keittiöpäällikkönä ravintola Nokassa ja Peppi Aralehto kokkaa ravintola Savoyssa. Aralehto valittiin vuoden kokiksi vuonna 2000 ja Ruoho vuonna 2003. Oikeassa elämässä he ovat naimisissa keskenään.

Kirjan tekstit on kirjoittanut Kuukausiliitteen toimittaja Jouni K. Kemppainen ja valokuvat on ottanut Juha-Pekka Laakio, joka on yksi suomalaisen ruokakuvauksen kirkkaimmista tähdistä.
Laji Keittokirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789525557596
Julkaisija HS-Kirjat
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789525557596
Opetusmateriaali 0
Koko 308
Kirjailija Ari Ruoho Jouni K. Kemppainen Peppi Aralehto
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä