Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Säteitä - loistetta - kajoa

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Säteitä - loistetta - kajoa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Juha Degerman

33 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Taide
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Juha Degerman
Suomen taiteen kultakautta on valotettu vuosikymmenten kuluessa eri puolilta. Tässä kirjassa tarkastellaan hengentieteen kannalta sitä, mitä taiteilijat toivat mukanaan innoituksena Vienan-Karjalasta 1890-luvulla. Samalla luodaan katsaus myös vanhauskoisuuteen, joka on kreikkalaiskatolisuuden vuosisatoja vanha haara. Taiteilijathan tapasivat vanhauskoisia matkoillaan
Vienan-Karjalassa. Lisäksi huomiota suunnataan tolstoilaisuuteen, joka tuli selkeästi näkyviin samoin 1890-luvulta alkaen ja jota vuoden 1918 tapahtumat myös koskettavat.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529595242
Julkaisija:
Kirjokanta
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529595242
Opetusmateriaali:
0
Koko:
177
Kirjailija:
Juha Degerman

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.