Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Aivokirurgin muistelmat

1 / 1

Aivokirurgin muistelmat

Juha Hernesniemi

(1 arvostelu)
22,90
23 €
Avoin ja mielenkiintoinen puheenvuoro avaa aivokirurgin uran huippuja ja haasteita. Juha Hernesniemi on yksi maailman parhaista neurokirurgeista, ja hän on 50 vuotta kestäneen uransa aikana tehnyt reilut 16 000 aivoleikkausta. Kirjassaan Aivokirurg
  • Muistelmat ja elämäkerrat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Juha Hernesniemi
Lue lisää
Avoin ja mielenkiintoinen puheenvuoro avaa aivokirurgin uran huippuja ja haasteita. Juha Hernesniemi on yksi maailman parhaista neurokirurgeista, ja hän on 50 vuotta kestäneen uransa aikana tehnyt reilut 16 000 aivoleikkausta. Kirjassaan Aivokirurgin muistelmat hän kertoo muun muassa alan kovasta kilpailusta sekä mieleenpainuvimmista potilaskohtaamisista.Maailmankuulun neurokirurgin kiehtova elämäntarina.

Juha Hernesniemi kertoo avoimesti, millaista on olla yksi parhaista maailman stressaavimmassa ammatissa ja mikä oli menestyksen hinta.

Juha Hernesniemi nosti työuransa aikana Helsingin yliopistollisen sairaalan aivokirurgian kansainväliseksi mekaksi. Poikkeuksellinen kunnianhimo ja jatkuva halu kehittyä paremmaksi veivät pienen pohjalaiskylän pojan maailman huipulle. Elämäkerrassaan Hernesniemi kertoo avoimesti kovista oppivuosistaan ja lääkärintyöstään Suomessa, mutta myös eri puolilla maailmaa, Floridasta Nepaliin ja Kiinaan. Hän avautuu uransa huippuhetkistä ja pohjakosketuksista, armottomasta kilpailusta sekä hämmästyttävistä ja traagisistakin potilastapauksista, joita hän ei koskaan unohda.

Juha Hernesniemi (s.1947) on 50-vuotisen uransa aikana suorittanut yli 16 000 aivoleikkausta. Hernesniemelle myönnettiin ensimmäinen arkkiatri Risto Pelkosen palkinto Tampereen lääkäripäivillä maaliskuussa 2007. Perusteluissa Hernesniemeä kuvailtiin hyväksi lääkäriksi, ”joka on merkittävästi edistänyt lääkärin työn tiedollista ja taidollista sekä ihmisläheistä osaamista”.
Laji Muistelmat ja elämäkerrat
Formaatit Kirja
EAN 9789510461785
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510461785
Opetusmateriaali 0
Koko 489
Kirjailija Juha Hernesniemi
E

Eikku59

21 päiviä sitten

Olin viikon lomalla Italiassa ja ostin kirjan matkalukemiseksi. Aloitin lentokoneessa, jatkoin hotellissa ja rannalla. Koska päivällä oli paljon muutakin ohjelmaa, odotin iltoja, jotta pääsen taas lukemaan. Aihe alue on itselleni melko tuttu, olen joskus nuorena työskennellyt Töölön sairaalassa ja olen silloin tavannut kirjoittajan. Kirja oli hyvin ymmärrettävästi kirjoitettu, vaikka aihe, neurokirurgia on vaikea. Pidin siitä, että Hernesniemi oli kirjan itse kirjoittanut, eikä kukaan ammattikirjailija. Saatoin kuvitella, että se oli kirjoitettu suoraan sydämestä, kaunistelematta asioita. Tapausselostukset olivat erittäin mielenkiintoisia, etenkin Virolaisen tytön tarina kosketti. Paras lukemani kirja pitkään aikaan ja täysin faktaa. Sisareni halusi lainata kirjani, heti kun olin viimeisen lauseen lukenut.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.