Palaa ylös
Aivokirurgin muistelmat

1 / 1

Aivokirurgin muistelmat

Juha Hernesniemi

23,90 €
Avoin ja mielenkiintoinen puheenvuoro avaa aivokirurgin uran huippuja ja haasteita. Juha Hernesniemi on yksi maailman parhaista neurokirurgeista, ja hän on 50 vuotta kestäneen uransa aikana tehnyt reilut 16 000 aivoleikkausta. Kirjassaan Aivokirurg
  • Muistelmat ja elämäkerrat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Juha Hernesniemi
Lue lisää
Avoin ja mielenkiintoinen puheenvuoro avaa aivokirurgin uran huippuja ja haasteita. Juha Hernesniemi on yksi maailman parhaista neurokirurgeista, ja hän on 50 vuotta kestäneen uransa aikana tehnyt reilut 16 000 aivoleikkausta. Kirjassaan Aivokirurgin muistelmat hän kertoo muun muassa alan kovasta kilpailusta sekä mieleenpainuvimmista potilaskohtaamisista.Maailmankuulun neurokirurgin kiehtova elämäntarina.

Juha Hernesniemi kertoo avoimesti, millaista on olla yksi parhaista maailman stressaavimmassa ammatissa ja mikä oli menestyksen hinta.

Juha Hernesniemi nosti työuransa aikana Helsingin yliopistollisen sairaalan aivokirurgian kansainväliseksi mekaksi. Poikkeuksellinen kunnianhimo ja jatkuva halu kehittyä paremmaksi veivät pienen pohjalaiskylän pojan maailman huipulle. Elämäkerrassaan Hernesniemi kertoo avoimesti kovista oppivuosistaan ja lääkärintyöstään Suomessa, mutta myös eri puolilla maailmaa, Floridasta Nepaliin ja Kiinaan. Hän avautuu uransa huippuhetkistä ja pohjakosketuksista, armottomasta kilpailusta sekä hämmästyttävistä ja traagisistakin potilastapauksista, joita hän ei koskaan unohda.

Juha Hernesniemi (s.1947) on 50-vuotisen uransa aikana suorittanut yli 16 000 aivoleikkausta. Hernesniemelle myönnettiin ensimmäinen arkkiatri Risto Pelkosen palkinto Tampereen lääkäripäivillä maaliskuussa 2007. Perusteluissa Hernesniemeä kuvailtiin hyväksi lääkäriksi, ”joka on merkittävästi edistänyt lääkärin työn tiedollista ja taidollista sekä ihmisläheistä osaamista”.
Laji Muistelmat ja elämäkerrat
Formaatit Kirja
EAN 9789510461785
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510461785
Opetusmateriaali 0
Koko 489
Kirjailija Juha Hernesniemi
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja