Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Elämän kortit

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Juhani Seppovaara

29,10 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Taide
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Juhani Seppovaara
Tämä kirja sai alkunsa parin tuhannen postikortin kokoelmasta, joka osoittautui kulttuurihistorialliseksi ja visuaaliseksi aarreaitaksi. Postikortit kertovat yhden helsinkiläisen suvun vaiheista yli sadan vuoden ajalta.

Tätinsä kokoelman löytänyt Juha näki siinä muistojensa mosaiikkia. Hän täydensi kokoelmaa postikorteilla, joita sai ystäviltään, keräilijöiltä, Paletilta ja Postimuseolta.

Postikortit saivat ilmaa siipiensä alle ja kääntyivät Juhan elämänvaihetta heijasteleviksi kertomuksiksi. Kirjaan päätyneet runsaat kaksisataa korttia kertovat myös omaa tarinaansa. Korttien ja kertomusten palapeli näyttää millainen on erään vuonna 1947 syntyneen miehen Suomi ja Eurooppa - ja tämä mies itse.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526810805
Julkaisija:
Gallinarium
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526810805
Opetusmateriaali:
0
Koko:
189
Kirjailija:
Juhani Seppovaara

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.