Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Etelän tähti  (mp3-cd)

1 / 1

Etelän tähti (mp3-cd)

69,30 €
Jules Vernen (1828-1905) romaani L`Étoile du Sud (vuodelta 1884) ilmestyi vuonna 1976 nimellä Etelän tähti, suomentajanaan Pentti Kähkönen, jonka ystävällisellä suostumuksella on tehty myös tämä äänikirja. Teos kuuluu monessa suhteessa Vernen parhai
  • Historialliset romaanit
  • CD
  • Äänikirja CD
  • Finnish
  • Jules Verne
Lue lisää
Jules Vernen (1828-1905) romaani L`Étoile du Sud (vuodelta 1884) ilmestyi vuonna 1976 nimellä Etelän tähti, suomentajanaan Pentti Kähkönen, jonka ystävällisellä suostumuksella on tehty myös tämä äänikirja.
Teos kuuluu monessa suhteessa Vernen parhaimpien joukkoon, vaikka onkin jäänyt varhaisimman tuotantokautensa - suuren maineensa perusteena olleiden mestariteostensa varjoon.
Teos kertoo nuoresta, lahjakkaasta Ciprianista, joka on kaivosinsinööri ja on matkustanut Afrikkaan tekemään tutkimuksia timanttialueelle. Siellä hän tapaa Mr Watkinsin - maailman rikkaimman timanttiesiintymän omistajan, vuokraa häneltä talon ja tutustuu myös Watkinsin tyttäreen, jota päättää pyytää vaimokseen Mr Watkinsilta. Vastaus on tyrmistyttävä, kun hän saa kuulla ettei se käy, koska he ovat aivan eri yhteiskuntaluokista, eikä se riitä Mr Watkinsille, joka puolestaan etsii tyttärelleen sellaista kosijaa, joka on yhtä rikas kuin hän itsekin - niistä ei tunnu olevan pulaa - mutta tilanne muuttuu, kun Ciprian näyttää keksineensä timantinteon salaisuuden - tuloksena maailman suurin timantti, jonka hän lahjoittaa Miss Watkinsille. Pahaksi onneksi timantti kuitenkin katoaa salaperäisesti ja Mr Watkins lupaa tyttärensä vaimoksi sille, joka tuo hänelle tuon timantin takaisin. Siitä alkaa oikea tapahtumien vyöry, josta ei puutu romantiikkaa, huumoria, vaarallisia tilanteita eikä yllättäviä käänteitä.
Kokonaiskesto: 10 h 26 min. joka sisältyy yhdelle mp3-cd -levylle.
Laji Historialliset romaanit
Formaatit CD
EAN 9789527390290
Julkaisija Finore
Sidottu Äänikirja CD
Kieli Finnish
ISBN 9789527390290
Opetusmateriaali 0
Kirjailija Jules Verne
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja