Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Minka tahden, sen tahden

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

8,90 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Luonnontiede, Ympäristö
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
"Mintähden pysyy lihava ihminen paremmin veden päällä, kuin laiha? Sentähden, että lihavan ihmisen liha on pöyhiämpi (vähemmin tiviä), kuin laihan, ja niin muodoin omituisesti keviämpi."

Saksalainen tietokirjailija Otto Ule kirjoitti 1800-luvulla luonnontieteellisen kirjan tavalliselle kansalle. Teos suomennettiin vuonna 1845 nimellä "Mintähden ja Sentähden. Kysymyksiä ja Vastauksia Kaikkeen Luonnon Tietoon kuuluvista Asioista" ja painettiin fraktuuralla. Se löysi tiensä myös tunnetun parantajan Mäyrämäen Santerin kirjahyllyyn.

Nyt teos on kirjoitettu nykykirjaimin. Se on kiinnostava aikamatka 1800-luvun luonnontieteilijän mieleen. Teos johdattaa lukijansa parin sadan vuoden takaisten luonnon ihmeiden äärelle ja tarjoaa samalla oivaltavia kielikuvia myös arkipäiväisistä asioista.
Laji:
Luonnontiede
Ympäristö
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528019442
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528019442
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Mäyrämäen Santerin kirjahyllystä
Koko:
146

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.