Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Talous- ja lakitietoa paikallisille sopijoille

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Arto Suninen, Kalevi Hölttä

21,90 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Liiketalous
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Arto Suninen, Kalevi Hölttä
Tietokirja toimii hyödyllisenä ja helppolukuisena oppaana paikallisen sopimisen joskus vaikeasti ymmärrettäviin kiemuroihin. Se sopii erityisen hyvin yrityksen johdossa sekä henkilöstö- ja taloushallinnon parissa työskenteleville. Teos tarjoaa ajankohtaisia työkaluja myös monille henkilöstön edustajille, muun muassa luottamushenkilöille ja ammattiliittojen toimitsijoille.

Mukana on paljon käytännön esimerkkejä työpaikoilla tapahtuneesta sopimisesta, sekä hyviä että huonoja. Tapaukset käsitellään kirjassa selkeästi, minkä lisäksi niissä on mukana taloudellinen ja oikeudellinen arvio.

Talous- ja lakitietoa paikallisille sopijoille sisältää monia tarpeellisia välineitä yrityksen taloudellisen tilan oikeaan arvioimiseen. Kirjan avulla esimerkiksi perinteinen tilinpäätösanalyysi tunnuslukuineen sekä kassavirtalaskelma tulevat tutuiksi. Opas tarjoaa yksissä kansissa kaiken, mitä sinun pitää tietää paikallisesta sopimisesta.
Laji:
Liiketalous
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523510838
Julkaisija:
Into Kustannus
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523510838
Opetusmateriaali:
0
Koko:
144
Kirjailija:
Arto Suninen
Kalevi Hölttä

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.