Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Julkisten hankintojen sääntely

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Julkisten hankintojen sääntely

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kalle Määttä, Tomi Voutilainen

68,80 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Kalle Määttä, Tomi Voutilainen
Julkiset hankinnat muodostavat merkittävän osan julkisten varojen käytöstä. Julkisiin hankintoihin vaikuttavat useiden oikeudenalojen sääntely, hankintalaki yksistään ei kerro kaikkea relevanttia. Tämän vuoksi tässä teoksessa tarkastelu ulotetaan myös hankintalainsäädännön katvealueille.

Hankintalainsäädännössä on säädetty niistä menettelyistä, joita noudatetaan, kun viranomaiset ja muut hankintayksiköt tekevät hankintalainsäädännön piiriin kuuluvia hankintoja. Osa hankinnoista jää hankintalainsäädännön ulkopuolelle, jolloin julkisten varojen käyttöä koskeva muu sääntely on otettava huomioon hankintajärjestelyjä tehtäessä.

Kirja pureutuu laaja-alaisesti julkisiin hankintoihin vaikuttavaan sääntelyyn ja siinä käsitellään myös hankintalainsäädännön tulkintakysymyksiä, julkisten varojen käytön sääntelyä, hankintayksikköjen välistä sekä yritysten keskinäistä yhteistyötä hankinnoissa. Käsittelyssä on myös hankintayksikköjen ja yritysten oikeudet ja velvollisuudet hankintamenettelyissä. Teoksessa käsitellään lisäksi harmaan talouden torjuntaa, hankinta-asiakirjojen käsittelyä, tietoteknologian käyttöä julkisissa hankinnoissa, erilaisia sopimusjärjestelyjä sekä oikeussuojaa ja seuraamuksia, jotka virheellisesti toteutetusta hankinnasta voi seurata.

Teos on suunnattu yhtä lailla lakimiehille kuin muiden ammattikuntien edustajille, joiden arkipäivää julkiset hankinnat ovat joskus taikka tätä useammin.
Laji:
Laki ja oikeus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522464149
Julkaisija:
Kauppakamari
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522464149
Opetusmateriaali:
0
Koko:
570
Kirjailija:
Kalle Määttä
Tomi Voutilainen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>