Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ensyklopedia matkaajan Intiaan

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kalle Sankala

28 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Maantiede ja matkaopppaat, Hakuteokset ja tietosanakirjat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Kalle Sankala
Ensyklopedia matkaajan Intiaan on tanakka jättiläinen - käsikirja Intian ihmeitä ja kohteita tutkivan matkaajamarkiisin käyttöön. Kaoottinen, megalomaaninen, pirstaloituneen ristiriitainen, silti yllättävässä määrin yhtenäinen maa tarvitsee selityksen, vaikka sitten paperin ja painomusteen välityksellä.

Opas Intiasta kuittaa ensimmäisenä suomeksi kirjoitettuna matkaoppaana kaikki Intian osavaltiot, jokaisen unioniterritorion ja tuhdin kattauksen matkaajalle tiivistettyä merkityksellistä tietovirtaa. Mukana heiluvat niin uskonnot, ihmeet, ilmiöt, vinkit kuin maan monituiset matkakohteet ajattoman virkeällä vinkeellä kirjoitettuna.

Johdatus satojen tuhansien kylien ja tuhansien kaupunkien maahan käydään läpi alueellisia eroavaisuuksia huomioiden osavaltioja aluekohtaisesti. Intian etsijää ilahduttavat kohteita avaavat diagrammit ja syvällä kokemuspohjalla teräväpiirretyt tekemisen ja näkemisen yksityiskohdat.

Tervetuloa taivaltamaan idän ihmemaan sivukujia, matkailullisia mahtimaita ja tarmokkaita juonenkäänteitä.
Laji:
Viihde
Maantiede ja matkaopppaat
Hakuteokset ja tietosanakirjat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523399303
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523399303
Opetusmateriaali:
0
Koko:
700
Kirjailija:
Kalle Sankala

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.