Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Kamerassa KalPa

1 / 1

Kamerassa KalPa

56,50
Lehtikuvaaja Olli Herranen kameroineen on kulkenut mukana kuopiolaisen kiekkoilun menestystarinassa enemmän kuin kukaan toinen. Viiden vuosikymmenen aikana ikuistetut hetket vievät katsojan Niiralan montun tekojäiltä aina 2010-luvun nuoriin sankareih
  • Talviurheilu
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
Lue lisää
Lehtikuvaaja Olli Herranen kameroineen on kulkenut mukana kuopiolaisen kiekkoilun menestystarinassa enemmän kuin kukaan toinen. Viiden vuosikymmenen aikana ikuistetut hetket vievät katsojan Niiralan montun tekojäiltä aina 2010-luvun nuoriin sankareihin - pelaajiin, persooniin, taustajoukkoihin ja tilanteisiin, joihin kamera ei enää pääse.

Kirjan kuvat koostuvat aidoista, siloittelemattomista hetkistä, ja mukana on myös ennen julkaisematonta materiaalia. Herranen on ikuistanut KalPan vaiheita aitiopaikalta paitsi lehtikuvaajana, myös vapaa-ajallaan sekä joukkueen virallisena kuvaajana 80-90-luvuilla. Hänen taltioinneista löytyy historiallisia hetkiä ja vaikuttajia KalPan toiminnan kaikilta osa-alueilta edustusjoukkueesta juniori- ja naiskiekkoon.
Laji Talviurheilu
Formaatit Kirja
EAN 9789529338528
Julkaisija Kalpa Hockey
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789529338528
Opetusmateriaali 0
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja