Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kohti

Kirja

Jenni Kankkunen, Karoliina Jarenko

27,30 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Itsensä kehittäminen
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jenni Kankkunen, Karoliina Jarenko
Pohditko seuraavaa siirtoa työurallasi: uutta työtä, opiskeluiden jälkeistä työelämään siirtymistä, liikahdusta työuralla, rohkeutta lähteä työstämään ajatusta yrittäjyydestä tai uuden ammatin opiskelemisesta? Kohti - Ketterän urakehityksen työkirja auttaa sinua kirkastamaan seuraavan askeleen urallasi ja tekemään toimintasuunnitelman siihen pääsemiseksi.

Kirjan tehtävät ohjaavat sinua tunnistamaan omia vahvuuksiasi, kiinnostuksen kohteistasi ja osaamisalueitasi sekä asioita, jotka saavat sinut loistamaan työelämässä. Ne johdattavat tunnistamaan uusia uramahdollisuuksia ja toimimaan tavoitteellisesti.

Kirjan kanssa sinä istut ohjaajan paikalla oman työurasi kehittämisessä. Harjoitusten kautta vahvistat itsensä johtamisen taitoja, joita nykypäivän työelämässä vaaditaan. Opit hyödyntämään ketterän kehittämisen ajattelutapaa ja soveltamaan sitä oman työurasi muotoiluun. Kirja ohjaa sinut muutoksen taipaleelle nyt heti, mutta se opettaa sinulle elinikäisen tavan ajatella, toimia ja pysyä liikkeessä - ja muotoilla työelämästäsi juuri sinulle sopivaa.
Laji:
Itsensä kehittäminen
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523701083
Julkaisija:
Tuuma-kustannus
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523701083
Opetusmateriaali:
0
Koko:
296
Kirjailija:
Jenni Kankkunen
Karoliina Jarenko

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .