Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Me saamme maailman riittämään

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kati Toivanen

74,50 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Organisaatiot
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Kati Toivanen
Suomen Romukauppiaiden Liitto perustettiin vuonna 1940 kokoamaan yhteen maan romukauppiaat yhteisiä etuja ajamaan. Moninaisiin ja vääriinkin mielikuviin perustuva maine oli ollut ja tuli vielä pitkään olemaan vähän sitä sun tätä, mutta ilman romukauppiaitakaan ei Suomessa oikein olisi pärjätty. He kun keräsivät, lajittelivat ja jalostivat romua mahtavan terästeollisuuden käyttöön.

Ammattimaisia romukauppiaita on toiminut Suomessa ainakin 1900-luvun alusta alkaen ja monissa romuliikkeissä tehdään työtä jo kolmannessa tai neljännessä polvessa. Romukaupan bisnekseen ovat vaikuttaneet niin sodat, lamakaudet, kuparivarkaat, jatkuvasti kiristyvä ympäristölainsäädäntö kuin teollisuuden ostokartelli, mutta romukauppiaat ovat jaksaneet kerätä, pilkkoa, kuljettaa, kehittää toimintaa ja luovia lupaviidakossa.

Me saamme maailman riittämään kertoo Romukauppiaiden Liiton ja sen jäsenten kautta suomalaisen romukaupan ja romukauppiaiden historiaa 1900-luvun alkuvuosikymmeniltä tähän päivään. Samalla teos avaa näkymän alueelle, joka on kuuma kuin valu: kiertotalous. Käytetty rauta ja metallit ovat haluttuja ja arvokkaita
uusioraaka-aineita, joiden ympärillä pyörii miljoonabisnes.
Laji:
Organisaatiot
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529437382
Julkaisija:
Suomen Romukauppiaiden Liitto
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529437382
Opetusmateriaali:
0
Koko:
303
Kirjailija:
Kati Toivanen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.