Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Näin Suomea viedään

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Näin Suomea viedään

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Antti Pesonen, Keijo Korhonen

17,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Valtiotiede
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Antti Pesonen, Keijo Korhonen
IPU suomensi NATO-sopimuksen, isäntämaasopimuksen eli MOUn. Tulos on tässä kommentein varustettuna sekä lisäksi katsaus EU:n puolestamme neuvottelemiin vapaakauppasopimuksiin.

Suomen valtio häpesi, eikä kääntänyt lainkaan tekemäänsä "antautumissopimusta" suomeksi. Kirjassa on myös alkuperäinen sopimus englanniksi sekä Ruotsin sopimus ruotsiksi.

Tunnetuin kirjoittajista on Keijo Korhonen, jota voi tituleerata vaikka professoriksi ja entiseksi ulkoministeriksi. Hän on todellinen Suomen sekä kansainvälisen politiikan asiantuntija, ja armoitettu kirjoittaja.

Kirjan toimittaja ja toinen NATO-sopimuksen kääntäjistä on IPUn varapuheenjohtaja Mauri Nygård. Hän kirjoittaa MOU-sopimuksen merkityksestä ja kritisoi oikeuskansleria. - Voiko NATO tulla vain omalla päätöksellään?

Antti Pesonen, Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja, on kriittinen yhteiskunnallinen ajattelija ja kirjoittaja. Hän pohtii, mikä suomalaisia vaivaa, kun sallivat tämän kaiken tapahtua. Miten yhteiskuntamme hävittäminen on mahdollista? Kaikki on mahdollista vain...no lukekaa kirjasta.

Riikka Söyring on monen tuntema tutkiva journalisti. Lahjomaton nainen syrjäiseltä maaseudulta. Hän selvittää, mistä EU:n vapaakauppa- ja kumppanuusneuvotteluissa (TTIP, CETA) on kysymys, ja mitä investointisuoja tarkoittaa.

Jos iso raha epäonnistuisi USA-sopimuksessa, niin tarjolla on toinenkin raide kansallisvaltioiden ja kansanvallan päänmenoksi, kansainvälinen palvelusopimus (TISA). Riikka Söyring kirjoittaa myös tästä.
Laji:
Valtiotiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526739137
Julkaisija:
VS-Kustannus
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526739137
Opetusmateriaali:
0
Koko:
258
Kirjailija:
Antti Pesonen
Keijo Korhonen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.