Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Happamat sitruunat

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kirsikka Myllyrinne

26,50 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 5 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Maantiede ja matkaopppaat, Yhteiskuntatiede, Sosiaaliset kysymykset
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Kirsikka Myllyrinne
Arkea halloumin luvatussa maassa

”Menen lenkille, minua tuijotetaan. Aluksi juoksen väärissä paikoissa kuten olemattomilla jalkakäytävillä tai tien laidassa, sillä vierastan ajatusta että urheillakseen on otettava ensin auto ja ajettava puistoon.”

Miltä tuntuu asua maassa, jossa tuntee itsensä kielellisesti viisivuotiaaksi ja kulttuurillisesti oudoksi? Entä kuinka paljon on muututtava, jotta on silti oma itsensä?

Elämä Kyproksella ei ole pelkkää hiekkarantoja ja loputonta auringonpaistetta, vaan se on vaatinut paljon uuden opettelemista. Voiko hanavettä juoda, miksi kaupat menevät kiinni keskiviikkoisin kahdelta tai miksi kyproslaiset ovat aina myöhässä? Kyproksen ja Turkin raja keskellä pääkaupunkia on edelleen kipeä haava.

Kirjassa tarkastellaan niin perhe-elämää kuin kielen ja koulumaailman omaksumista, mutta myös ulkosuomalaisen identiteetin rakentumista serkkutalouden ja halloumin luvatussa maassa. Tarinat kuljettavat lukijan myös vieraammille poluille: käydään polkujuoksemassa 1000 metrin korkeudessa Olympos-vuorella, vieraillaan neoliittisilla raunioilla Larnakassa ja Pafoksessa sekä etsitään paikallista viiniä Limassolin viinialueelta. Matkan varrella kerrotaan kulttuurisista yhteentörmäyksistä, niistä happamistakin.


Kirsikka Myllyrinne on vapaa kustannustoimittaja ja kirjoittaja, jonka löytää useimmiten uuden kotimaansa vuoristopoluilta etsimästä henkilökohtaista tilaa.
Laji:
Maantiede ja matkaopppaat
Yhteiskuntatiede
Sosiaaliset kysymykset
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523042742
Julkaisija:
Avain
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523042742
Opetusmateriaali:
0
Koko:
181
Kirjailija:
Kirsikka Myllyrinne

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.