Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Menin naimisiin mystikon kanssa

1 / 1

Menin naimisiin mystikon kanssa

18,90 €
19 €
Menin naimisiin mystikon kanssa - yhden naisen luottamusloikka rakkauteen, joka ei milloinkaan pääty. Sisukas Kirsten Buxton yllättyi, kun Jeesus ilmestyi hänelle ja ilmoitti, että hän olisi Kirstenin opas. Kirsten oli 27-vuotiaana kokenut vakavan p
  • Astrologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Kirsten Buxton
Lue lisää
Menin naimisiin mystikon kanssa - yhden naisen luottamusloikka rakkauteen, joka ei milloinkaan pääty.

Sisukas Kirsten Buxton yllättyi, kun Jeesus ilmestyi hänelle ja ilmoitti, että hän olisi Kirstenin opas. Kirsten oli 27-vuotiaana kokenut vakavan pyöräonnettomuuden, joka oli tuhonnut hänet fyysisesti, psykologisesti ja emotionaalisesti jättäen hänet vaille minkäänlaista oman elämän hallintaa. Ilman aiempaa suhdetta Jeesukseen, alkoi hän opiskella Ihmeiden oppikurssia ja kehittämään luottamusta Henkeen sisimmässään. Kuin ihmeen kautta, tunnettu Ihmeiden oppikurssin opettaja, David Hoffmeister, tuli vierailulle hänen kotikaupunkiinsa. Jeesus kehotti Kirsteniä luottamaan tähän mieheen täysin, jotta Kirsten voisi kokea suhteen, joka ei muistuttanut mitään hänen aiemmista suhteistaan. Kirsten hyväksyi tämän ohjauksen rohkeasti, ja se avasi hänen sydämensä ja mielensä tavalla, jota hän ei olisi pystynyt aiemmin kuvittelemaan.

Kirsten paljastaa tässä päiväkirjassa radikaalin itsetutkiskelunsa kautta vilpittömästi pelkonsa, projisointinsa ja yksityiset ajatuksensa keskellä pyhän ihmissuhteen mahtavaa seikkailua väsymättömästi onnellisen mystikon kanssa! Kirja on niille, jotka haluavat soveltaa non-dualistisia henkisiä opetuksia kaikkiin kokemuksiinsa arjen eri alueilla: makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa ja jopa supermarketissa.

Tämä syvällinen ja usein humoristinen kertomus on kirjaimellinen opas siihen, miten herääminen tapahtuu.
Laji Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9781942253488
Julkaisija Living Miracles
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9781942253488
Opetusmateriaali 0
Koko 292
Kirjailija Kirsten Buxton
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja