Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kokemuksellista taidetietä kulkemassa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

35,80 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Taide
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Tässä julkaisussa tarkastellaan erityistä tukea tarvitsevien ihmisten voimavarojen tukemista taiteen ja kulttuurin keinoin.

FM taidekasvattaja Liisa Kauppinen tarkastelee kokemuksel-lisuuden merkitystä ilmaisun lähtökohtana sekä ihmisen identiteettiä ja sen rakentumista erilaisissa taidekasvatuksen konteksteissa; sosiaalialan opiskelijoiden oppimisprosessissa sekä lasten, nuorten ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden taidetoiminnassa.

Sosionomi (AMK) - diakoni, taidekasvattaja Irina Leino kuvaa omaa matkaansa ja kohtaamisiaan sosiaalialan opinnoissa ja taideohjaajan työssä.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789524932585
Julkaisija:
Diakonia-ammattikorkeakoulu
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789524932585
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Diak Puheenvuoro
Koko:
101

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.