Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
II etsivää ja afrikkalaisen temppelin mysteeri

1 / 1

II etsivää ja afrikkalaisen temppelin mysteeri

25,80 €
26 €
Kahden etsivän kolmannessa seikkailussa Christian ja Pete joutuvat lykkäämään Saksaan lähtöä säiden takia, mutta Pete keksii, että he voisivat lähteä sen sijaan Afrikkaan. Lomasta ei kuitenkaan tule mitään, sillä jo lentokoneessa heidän nenässään alk
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus, Nuorten kirjat
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Kristian Peltoniemi
Lue lisää
Kahden etsivän kolmannessa seikkailussa Christian ja Pete joutuvat lykkäämään Saksaan lähtöä säiden takia, mutta Pete keksii, että he voisivat lähteä sen sijaan Afrikkaan. Lomasta ei kuitenkaan tule mitään, sillä jo lentokoneessa heidän nenässään alkaa haista mysteeri, ja tällä kertaa se vaikuttaa aivan erinomaisen hankalalta selvitettävältä.

Onneksi pojilla on kuitenkin jälleen kerran onnea matkassa, ja vaikka roistoja loikkiikin esiin vähän väliä milloin mistäkin, pääsevät pojat poliisin avustuksella niskan päälle. Lopulta roistoja ei ole vapaana enää kuin yksi.

Lopuksi, kun pojat ovat vanhempineen palaamassa Kristiinankaupungista kotia kohti, heidän syliinsä hyppää aivan yllättäen nelijalkainen karvakasa, jota Christian alkaa kutsua Essiksi.

Retkistä pohjalaisluontoon saavat alkunsa seikkailut Karijoen Susiluolalla, Kristiinankaupungissa ja Kauhajoen Pietarinkoskella. Kirjan kirjoittaja on 12-vuotias kurikkalainen Kristian Peltoniemi. Häntä kiinnostavat kuuluisat nähtävyydet, luonto ja eläimet. Tässä kirjassa niistä tulee seikkailu, joka ulottuu Pohjanmaalta Afrikkaan ja Keski-Eurooppaan.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus Nuorten kirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789525965445
Julkaisija Valmiixi
Sidottu Muu
Kieli Finnish
ISBN 9789525965445
Opetusmateriaali 0
Sarja II etsivää
Koko 98
Kirjailija Kristian Peltoniemi
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja