Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Markku Johansson

Laura Henriksson

Kirja

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

33,60 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Laura Henriksson
Markku Johansson on yksi maamme monipuolisimpia musiikin ammattilaisia, joka on kulkenut pitkän tien heinolalaisesta torvensoittoryhmästä ravintolamuusikkouden kautta Pepe & Paradise -yhtyeen trumpetistiksi, Suomen jazztrumpetistien eturiviin, radioon ja televisioon sekä studiomuusikon ja sovittajan töihin.

1970-90-luvuilla Markku osallistui aktiivisesti Uuden Musiikin Orkesteri UMOn perustamiseen ja kehittämiseen niin soittajana kuin orkesterinjohtajanakin. Kevyen musiikin kapellimestarina Markku on ollut kahdenkymmenen vuoden aikana rakentamassa Vantaan Viihdeorkesterista kansainvälistä tasoa olevaa viihdemusiikkiin erikoistunutta täysikokoista sinfoniaorkesteria.

Markku Johanssonin sävelkieli soi tuhansilla studioraidoilla, svengaavissa ja tunnelmallisissa sävellyksissä, suosikkiartistien levytyksissä ja viihdeorkesterikonserttien sävykkäissä sovituksissa.
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529403387
Julkaisija:
Laura Henriksson
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529403387
Opetusmateriaali:
0
Koko:
216
Kirjailija:
Laura Henriksson

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .