Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Luonto

1 / 1

Luonto

79,10 €
Kauppaneuvos ja taiteenkerääjä Kyösti Kakkosen taidekokoelma Collection Kakkonen on yksi merkittävimmistä suomalaista muotoilua esittävistä kokoelmista. Se sisältää yli 10 000 teosta suomalaisilta lasi- ja keramiikkataiteilijoilta 1800-luvun lopusta
  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Elina Melgin, Hannele Nyman, Harri Kalha, Kaisa Koivisto, Laura Kolbe, Tapio Yli-Viikari, Uta Laurén
Lue lisää
Kauppaneuvos ja taiteenkerääjä Kyösti Kakkosen taidekokoelma Collection Kakkonen on yksi merkittävimmistä suomalaista muotoilua esittävistä kokoelmista. Se sisältää yli 10 000 teosta suomalaisilta lasi- ja keramiikkataiteilijoilta 1800-luvun lopusta aina tähän päivään. Teoksista suuri osa on uniikkeja.
Nyt mittavan yksityiskokoelman aarteet on koottu ainutlaatuiseen Lasin ja keramiikan mestarit -kirjasarjaan, joka esittelee kokoelmaa kattavammin kuin koskaan aiemmin. Sarjan kuusi runsaasti kuvitettua nidettä keskittyvät kukin tiettyyn teemaan sekä esittelevät kokoelmasta 36 taiteilijaa ja 2 000 teosta.

Jää, korsi, järvien ääriviivat, hirvi ja karhu. Luonnosta voimakkaasti inspiroituen lasi- ja keramiikkataiteilijat vangitsivat pohjoisen maan lumoavia erityispiirteitä. Taiteilijoiden ja teosten kautta toistettiin tarinaa alkuvoimaisesta mutta modernista pohjoisesta valtiosta.
Laji Taide
Formaatit Kirja
EAN 9789527226711
Julkaisija Kustannusosakeyhtiö Parvs
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789527226711
Opetusmateriaali 0
Sarja Lasin ja keramiikan mestarit
Koko 400
Kirjailija Elina Melgin Hannele Nyman Harri Kalha Kaisa Koivisto Laura Kolbe Tapio Yli-Viikari Uta Laurén
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja