Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Sata tarinaa urheilusta

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Lauri Järvinen

75,80 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Lauri Järvinen
"Sata tarinaa urheilusta" -historiateos on kunnianosoitus satavuotiaalle Keski-Pohjanmaan maakunnalliselle ja paikalliselle urheilu- ja liikuntatoiminnalle sekä urheilupiirien, seurojen ja kuntien pitkäaikaiselle työlle keskipohjalaisen urheilun parhaaksi. Teos on samalla osa maakunnan keskeisen kansalaistoiminnan historiaa.

Keski-Pohjanmaan urheilu on tuottanut kolme olympiavoittajaa - Helena Takalo, Arsi Harju ja Mika Myllylä - , viisi muuta olympiamitalistia sekä lähes sata muuta olympiaurheilijaa. Kaikki nämä ovat korostetusti esillä teoksen sivuilla, samoin maailman- ja Euroopan mestaruuskilpailuissa menestyneet keskipohjalaiset. Omat lukunsa saavat myös miesten ja naisten SM-tason mitalimenestykset sekä yksilö- että joukkuelajeissa. Henkilöesittelyissä ovat niin ikään tärkeimmät keskipohjalaiset urheiluvaikuttajat Jukka Uunilasta ja Kauno Kleemolasta lähtien. Maakunnan jokaiseen yleisseuraan luodaan katsaus.

Kirja sisältää nimensä mukaisesti noin sata tarinaa. Sivuja on runsaat 500, kuvia noin 300. Teoksen kirjoittaja on kalajokinen urheilukirjailija, tähän mennessä jo yli 60 kirjan tekijä, lehtori Lauri Järvinen. Hänelle on myönnetty 2009 Urheilumuseosäätiön huomattava tunnustus "Elämäntyöstä suomalaisen urheilukirjallisuuden parhaaksi". Syys- ja lokakuun taiteessa 2013 ilmestyvän maakunnallisen urheiluhistorian julkaisija on Keski-Pohjanmaan Liikunta ry.
Laji:
Kunto ja terveys
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529321827
Julkaisija:
Lauri Järvinen
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529321827
Opetusmateriaali:
0
Koko:
672
Kirjailija:
Lauri Järvinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.