Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Aldabran lehmä ja kesyt hait

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Leena Väisänen

26,60 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Maantiede ja matkaopppaat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Leena Väisänen
Aldabra on Intian valtameren Galapagos ja Nooan Arkki kaukana kaikesta hälinästä. Se on maailman suurin korallisaari. Sukeltajat ja lintuharrastajat ovat siellä käyneet vuosien varrella, mutta turistien lukumäärä on ollut vähäinen rajoitusten takia. Jacques Cousteau pelasti saaren joutumasta sota-alusten tukikohdaksi.

150 000 jättiläiskilpikonnaa saa elää toistaiseksi turvassa. Saaren eristyksen takia kotoperäiset linnut ja kasvit ovat kehittyneet omaan suuntaansa. Seychellien graniittiset sisäsaaret ovat paratiisimaisen kauniita. Ulkosaariston korallisaarilla lähellä Madagaskaria elämä on ollut karua, kun ihmiset ovat siellä yrittäneet asua keräten guanoa ja tuottaen kopraa.

Matkasimme pienessä laivassa pääkaupungista Victoriasta 17 päivän ajan Aldabran saarelle marraskuussa 2004. Kirja kuvaa laivaturistin kokemuksia päiväkirjamuodossa ja mukana on alueen luontoon ja merelliseen historiaan liittyviä kertomuksia. Mikä on saaren tulevaisuus, kun uhkat ovat maailmanlaajuisia?
Laji:
Viihde
Maantiede ja matkaopppaat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789524648387
Julkaisija:
Mediapinta
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789524648387
Opetusmateriaali:
0
Koko:
122
Kirjailija:
Leena Väisänen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.