Palaa ylös
Tyylikkäät säilytystilat

1 / 1

Tyylikkäät säilytystilat

Lesley Porcelli

(1 arvostelu)
37,90 €
Koti on kaikille tärkeä paikka. Useimpien koteja yhdistää se, ettei säilytystilaa ole tarpeeksi. Tavaroiden takia ei kuitenkaan tarvitse hankkia isompaa asuntoa, sillä kodin saa helposti järjestykseen fiksuilla sisustusratkaisuilla - ja samalla siitä
  • Sisustus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Lesley Porcelli
Lue lisää
Koti on kaikille tärkeä paikka. Useimpien koteja yhdistää se, ettei säilytystilaa ole tarpeeksi. Tavaroiden takia ei kuitenkaan tarvitse hankkia isompaa asuntoa, sillä kodin saa helposti järjestykseen fiksuilla sisustusratkaisuilla - ja samalla siitä voi tehdä entistä viihtyisämmän. Parhaimmillaan säilytyskalusteet ovat tyylikkäitä kodin tunnelman luojia.

Tässä ideakirjassa esitellään kymmeniä kodin säilytysratkaisuja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kauniita. Ideat on ryhmitelty huoneiden mukaan, tyylikkäistä olohuoneista ja makuuhuoneista toimiviin keittiöihin, kotitoimistoihin ja eteisiin. Nikkarointiohjeiden sijaan kirjassa opetellaan katsomaan kodin tiloja uusin silmin ja keksimään erilaisia käyttötapoja vaikkapa kirpputoreilta ja antiikkiliikkeistä tehdyille löydöille.

Selkeät neuvot esimerkiksi ammattisuunnittelijan apuun turvautumisesta ja arvokkaiden esineiden säilyttämisestä auttavat kodin kaaoksessa ja tavaroiden hoidossa. Kirjan esimerkit ovat oikeista kodeista ja helposti sovellettavissa.
Laji Sisustus
Formaatit Kirja
EAN 9789518829549
Julkaisija KUSTANNUS-MÄKELÄ
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789518829549
Opetusmateriaali 0
Koko 160
Kirjailija Lesley Porcelli
A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Lesley Porcellin "Tyylikkäät säilytystilat" -kirjassa esitellään erilaisia säilytysratkaisuja (mielenkiintoisin oli nukkekodin käyttäminen hyllynä tavaroiden säilyttämiseen). Kirja on ihan OK; paljon valokuvia. Se ei mullistanut maailmaani, mutta sain kirjan onneksi alle 5 eurolla kun oli tarjouksessa,