Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Piinoista vapauteen

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Linnin Höyhtyä

143,60 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 5 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Sekalaiset, Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Linnin Höyhtyä
Perinteinen kiinalainen lääketiede tunnetaan jo yleisesti kivunhoidosta, mutta sen hoitomahdollisuudet ovat paljon laajemmat. Teoksessa avataan mielen tuskien hoidon ja mielen terveyden ylläpitämisen mahdollisuuksia sekä hoitoperinteen joitakin shamanistisia tasoja.
Kirjan kirjoittanut Linnin Höyhtyä on toiminut kiinalaisen lääketieteen parissa hoitajana vuodesta 1997 lähtien. Hän on myös opettanut tätä lääketiedettä ja suomentanut sekä kustantanut kaksi opettajansa J.L. Padillan teosta (Alkimia Kustannus 2015 ja 2017).
Tämä kirjoittajan ensimmäinen oma kirja lähti syntymään kun Höyhtyä syventyi tutkimaan mielen vaikeiden tuskien ja traumojen hoitamista. Kirja etsii vastauksia siihen kuinka voimme päästä irti sairastuttavasta elämäntyylistämme ja kuinka voimme vapautua elämään täydesti omassa potentiaalissamme, valtavaan elämän kokonaisuuteen yhteydessä ollen.
Kirjan alkuosa kuvailee hoitoperinteen jo vuosituhansia käyttämiä Aave- eli Gui-pisteitä. Niitä käytetään erityisen piinallisten sairaustilojen hoidossa ja tilanteissa, joissa ihminen häiriintyy vakavasti, kuihtuu, menee sekaisin tai muuttuu muuten kummallisen oudoksi. Ne voivat vapauttaa ihmisen henkisistä ja psyykkisistä tuskatiloista, kuten traumoista ja tunteista, asenteista tai muistoista, joihin hän on jäänyt kiinni. Nykyään tällaiset oireet liitetään länsimaisessa lääketieteessä psyykkisiin ja neurologisiin sairauksiin.
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ammattilaisille teos tarjoaa kokoelman toimivia psyykeä, sielun tunnetasoja ja henkeä (Líng) tasapainottavia hoitoreseptejä. Myös masennus, stressi, krooninen väsymys, väkivaltainen elinympäristö ja unettomuus kuluttavat voimia ja näihin teos tarjoaa lukuisia ratkaisumalleja. Yhteys oman perimän valovoimaisiin kapasiteetteihin (Chéng), taivaalliseen voimaan (Tian), elämää opastavaan muutoksen voimaan (Dào) sekä jumalalliseen, elämää alati kaitsevaan voimaan (Shén) tuo elämiseen todellista vakautta ja merkityksellisyyttä.
Psyyken tasapaino, mielen rauha, henkinen kirkkaus ja oman sielun opastaman elämän tien kulkeminen ovat terveyden säilyttämisessä avainasioita. Hoitoperinteen hengelle uskollisena teos tarjoaa välineitä myös terveyden ylläpitoon, pitkäikäisyyden edistämiseen ja konkreettiseen itsehoitoon mm. akupainannan, hengitys- ja Qì Gong -harjoitusten, meditaation sekä rukouksen ja seksuaalisen voiman avartamisen kautta.
Kirjailijan oma hetkittäin esille pulpahtava vapautumisen matka ja lukuisat muut tapauskertomukset elävöittävät hoitomenetelmien kuvausta. Kirja maistuu elämälle..
Kalligrafiat ja hoitovalokuvat: Haruka Terao
Muut valokuvat: Linnin Höyhtyä, Lotta Lindholm-Normaja ja Petja Liimatta
Taitto: Satu Winqvist
Valokuvamalli: Kaisa Kaikkonen
Laji:
Sekalaiset
Kunto ja terveys
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526829227
Julkaisija:
Alkimia Kustannus
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526829227
Opetusmateriaali:
0
Koko:
930
Kirjailija:
Linnin Höyhtyä

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.