Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Muusikon sopimusopas

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Lottaliina Pokkinen

30,80 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Laki ja oikeus, Muu musiikki
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Lottaliina Pokkinen
Muusikon sopimusopas: tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville käy läpi kaikki musiikkialan sopimukset selkeästi ja ymmärrettävästi. Kirja kokoaa keskeisen tiedon muun muassa esiintymissopimuksista, yrityksen perustamisesta, äänitteiden tuottamisesta sekä yhteistyöstä managereiden kanssa.

Vahvaan juridiseen osaamiseen perustuvan tiedon lisäksi kirjaan on koottu tunnettujen artistien ja muusikkojen ainutlaatuisia kertomuksia. Kokemuksistaan kertovat esimerkiksi artistit Samuli Putro, Laura Voutilainen, Michael Monroe, SANNI, Eicca Toppinen ja Kaija Koo.

Kirjan pohjana on vuonna 2011 ilmestynyt Muusikon sopimusopas. Teksti on kauttaaltaan päivitetty vastaamaan nopeasti muuttuvan musiikkialan nykytilannetta, ja mukaan on otettu uusia asiakokonaisuuksia ja uusia haastateltavia.

OTL Lottaliina Pokkinen on juristi, ammattineuvottelija, neuvottelukouluttaja ja tietokirjailija, joka on viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana auttanut työkseen lukuisia luovan alan ammattilaisia sekä Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkönä että oman yrityksensä kautta.
Laji:
Laki ja oikeus
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789518854657
Julkaisija:
Tietosanoma
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789518854657
Opetusmateriaali:
0
Koko:
260
Kirjailija:
Lottaliina Pokkinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.