Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Lihaksistoon liittyvien faskioiden fysiologia

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Lihaksistoon liittyvien faskioiden fysiologia

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Luigi Stecco

121,60 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-2 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Lääketiede
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Luigi Stecco
Lihaksistoon liittyvien faskioiden toiminnan ja toimintahairioiden ymmartaminen vaatii tarkkaa tietoa naiden monipuolisten ja kaikkialla olevien kudosten osatekijoista ja niiden koordinoiduista fysiologisista vuorovaikutuksista. Taman kirjan tarkoituksena on yhdistaa lihasten anatomia lihassukkuloiden ja Golgin janne-elinten fysiologiaan niiden faskiaalisen vuorovaikutuksen kautta. Ihmisen liikkumista ja liikekontrollia ja etenkin liikkumisessa ilmenevia toimintahairioita arvioiville ja kuntouttaville kliinikoille kirja avaa kasitysta siita, kuinka merkittava osuus tiheasti hermotetuilla faskiarakenteilla on keskushermostoon menevan tiedon tuottajana ja liikekontrolliin liittyvana lihasten oikea-aikaisen, synergistisen ja tarkan toiminnan saatelyn perifeerisena osatekijana ja voimien valittajana.

Tassa selkeassa ja hienosti kuvitetussa teoksessaan Luigi Stecco tiivistaa vuosien tutkimustyonsa. Tutkimustyohon perustuvasta terapiamenetelmasta on ilmestynyt useita tutkimuksia, jotka vahvistavat kaytantojen luotettavuuden. Manus sapiens potens est eli viisas kasi on voimakas - mita enemman tieto ja erityisosaaminen tukevat terapeutin toimintaa, sita tehokkaampaa se on.

Kirjan on suomentanut fysioterapeutti, TtK Tiina Lahtinen-Suopanki, joka on suorittanut Faskiamanipulaatio® Stecco -opettajatutkinnon vuonna 2014. Tiina on toiminut opettajana mm. ortopedisen manuaalisen terapian ja terapeuttisen harjoittelun taydennyskoulutuksissa vuodesta 1984.
Laji:
Lääketiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789519209128
Julkaisija:
Medirehabook
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789519209128
Opetusmateriaali:
0
Koko:
380
Kirjailija:
Luigi Stecco

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>