Palaa ylös
Täydenkuun sinfonia

1 / 1

Täydenkuun sinfonia

M. E. Yli-Kiikka

34,80 €
Misty Lake. Järvi Yhdysvaltain pohjoisosissa, Wisconsinin osavaltiossa. Jyrkkien kallioiden ja pimeiden metsien ympäröimä alue, jonka olemassaolo on luotaantyöntävän erakkomainen. Koruton seutu, jolla ihmisen kosketus on nuori, mutta jonka kosketus i
  • Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • M. E. Yli-Kiikka
Lue lisää
Misty Lake.
Järvi Yhdysvaltain pohjoisosissa, Wisconsinin osavaltiossa. Jyrkkien kallioiden ja pimeiden metsien ympäröimä alue, jonka olemassaolo on luotaantyöntävän erakkomainen. Koruton seutu, jolla ihmisen kosketus on nuori, mutta jonka kosketus ihmiseen tuntuu vanhalta kuin kuolema.

Kun alueelle saapuu uusia asukkaita tai uteliaita matkalaisia, Misty Lake voi aluksi vaikuttaa vain takapajuiselta taikauskoiselta umpikujalta. Mutta kun järveltä levittäytyvä kolkko usva alkaa viipyillä ja hapuilla ihmisten kaupunkeja kohti, vanhat pelot alkavat herätä henkiin. Olipa ulkopaikkakuntalainen taikka paikallinen, Misty Laken ihmiset joutuvat tylysti kasvotusten alueen karun historian kanssa. Samalla alkaa valjeta paljon kauhistuttavampi totuus tapahtumista, jotka ovat vääjäämättömästi ajamassa heidät kohti tuhoaan.

Täydenkuun sinfonia on M. E. Yli-Kiikan esikoisromaani, jossa ajelehditaan Misty Laken rannoille. Siellä vesi on mustaa, maa on hapanta ja usva kantaa kuiskausten raskasta taakkaa.
Laji Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789528025665
Julkaisija Books on Demand
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789528025665
Opetusmateriaali 0
Sarja Misty Lake
Koko 644
Kirjailija M. E. Yli-Kiikka
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja