Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Taatelitalvi

1 / 1

Taatelitalvi

Maija Kajanto

21,40
Joulun taikaa kahvila Koivussa. Joulu saapuu Pyhävirran kylän lumisiin maisemiin ja tuo mukanaan uusia käänteitä. Kristiina Kivimaan arki on asettunut Kahvila Koivuun. Kun kylä alkaa vetää lisää turisteja puoleensa, Krisse tarttuu tilaisuuteen. Jär
  • Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Isokokoinen pokkari
  • Suomi
  • Maija Kajanto
Lue lisää
Joulun taikaa kahvila Koivussa.

Joulu saapuu Pyhävirran kylän lumisiin maisemiin ja tuo mukanaan uusia käänteitä.

Kristiina Kivimaan arki on asettunut Kahvila Koivuun. Kun kylä alkaa vetää lisää turisteja puoleensa, Krisse tarttuu tilaisuuteen. Järven rannalle aukeaa maalaishotelli Koivu, jonka vieraita hemmotellaan vastaleivotulla taatelikakulla.

Hotellin ja kahvilan pyörittäminen rinnakkain on kuitenkin täyttä työtä. Kun hollantilaiset lumilautailijat jäävät kiinni lumimyrskyyn, katot vuotavat ja sähköt katkeilevat, Krissestä alkaa tuntua, että hän on haukannut liian ison palan. Kunnanjohtaja Tommi tuntuu kumman etäiseltä, sadan vuoden takaiset tapahtumat alkavat kummitella nykypäivässä, ja Krisse tajuaa, että myös hänen läheisin ihmisensä salaa häneltä jotakin.

Kun ovi uuteen ihmissuhteeseen näyttäisi olevan auki, Krisse joutuu päättämään, kuinka paljon painoarvoa toisten mielipiteille ja toiveille voi laittaa.

Taatelitalvi on Kahvila Koivu -sarjan toinen osa.

Maija Kajanto on taustaltaan toimittaja ja viestinnän ammattilainen. Taatelitalvi on hänen viides kirjansa. Kajanto ei hyvistä yrityksistään huolimatta ole koskaan oppinut leipomaan taatelikakkua.
Laji Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789510489949
Julkaisija WSOY
Sidottu Isokokoinen pokkari
Kieli Suomi
ISBN 9789510489949
Opetusmateriaali 0
Sarja Kahvila Koivu
Koko 230
Kirjailija Maija Kajanto
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja