Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Kaaos ja ideakirja - Asiat järjestykseen ilman stressiä

1 / 1

Kaaos ja ideakirja - Asiat järjestykseen ilman stressiä

Maija Luomala

38,20
39 €
Kaaos- ja ideakirja on tarkoitettu itsehoitoon ja terapeuttiseen käyttöön. Se auttaa vähentämään stressiä ja arkielämän paineita mielekkäällä tavalla. Kaksipuolinen kirja on toiminnallinen stressinkesyttäjä selkeästi seurattavine ohjeineen. Ensimmäin
  • Filosofia ja aatehistoria, Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Maija Luomala
Lue lisää
Kaaos- ja ideakirja on tarkoitettu itsehoitoon ja terapeuttiseen käyttöön. Se auttaa vähentämään stressiä ja arkielämän paineita mielekkäällä tavalla. Kaksipuolinen kirja on toiminnallinen stressinkesyttäjä selkeästi seurattavine ohjeineen. Ensimmäinen osa keskittyy kaaoksen hallintaan ja toinen edistämään ideointia ja luovuutta.

Kirjaa suositellaan apatiaan tai masennukseen taipuvaiselle tai hänelle, joka kaipaa kiireiseen elämäänsä "sitä jotakin". Kirjan avulla voidaan kehittää itsetuntemusta - monet käyttäjät ovatkin sanoneet kirjalla olevan terapeuttisia vaikutuksia.

Kirja on omiaan silloin, kun tavoitellaan nopeaa helpotusta stressiin tai meneillään olevaan kaoottiseen elämäntilanteeseen. Kirjan tuoma helpotus on pitkäkestoinen, koska sen säännöllisellä käytöllä voidaan ylläpitää tasapainoa ja mielenrauhaa.

Nettisivujemme kautta on mahdollista tutustua lisää kirjan sisältöön ja käyttäjäpalautteisiin: https://www.maijamedia.com/shop/kaaoskirja
Laji Filosofia ja aatehistoria Kunto ja terveys
Formaatit Kirja
EAN 9789526831800
Julkaisija Maijamedia
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789526831800
Opetusmateriaali 0
Koko 60
Kirjailija Maija Luomala
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja