Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Digitant : Din enkla guide till säker vardagsekonomi på nätet

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Malin Perlheden

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

24,20 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 4 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • IT-kirjat, Liiketalous, Internet
  • Kirja
  • Muu
  • Swedish
  • Malin Perlheden

Lär dig handla, spara och göra bankärenden tryggt online!  

Succéböckerna Digitant är mer aktuella än någonsin. Nu släpps den tredje delen som handlar om vardagsekonomi! Coronakrisen 2020 ställer helt nya krav på oss som människor ­­ inte minst på riskgruppen som inte längre kan, eller bör, röra sig i samhället på samma sätt som tidigare. Det förändrade beteendet har fått stor effekt på bland annat e-handeln, där den i särklass kraftigaste procentuella utvecklingen, 200 procent (!), skedde under pandemin.  

Samtidigt lever över en miljon personer i så kallat digitalt utanförskap i Sverige och, vanligast är problemet bland äldre kvinnor som upplever att de inte har tillräcklig koll på varken teknik eller tjänster som finns. Tuffast är det för dem över 65 år där nästan hälften behöver hjälp med grundläggande saker som att installera ett Mobilt BankID och en tredjedel behöver hjälp med att handla via nätet. Många är rädda att göra fel och förlora pengar, osäkra på tekniken och frustrerade över att ha hamnat på efterkälken.   

Digitant din enkla guide till säker vardagsekonomi på nätet ger i tio kapitel läsaren handfasta tips på hur man tar hand om sin privatekonomi med hjälp av nätet. Läsaren får steg-för-steg-instruktioner i hur man installerar och kommer igång med Mobilt BankID, lär sig känna igen bluffakturor och lurendrejare av olika slag samt får grundläggande kunskaper i digitala valutor som Bitcoin. Läsaren får också lära sig hur man skaffar e-faktura och vad man kan titta efter för att känna sig trygg när man gör ett köp i en e-handel. Boken genomsyras av ett högt säkerhetstänk och enkla tips på hur man kan hjälpa sig själv för att undvika att bli lurad på både pengar och personuppgifter.  

En digitant är en kvinna i sina bästa år som känner sig trygg och bekväm i att använda de digitala tjänster som hon behöver för att göra livet rikare och roligare.  

Malin Perlheden är journalist med över tio års erfarenhet av att jobba digitalt mot en kvinnlig målgrupp. Hon jobbar i dag som editionschef för allas.se på Aller media, Sveriges ledande mediahus inom populärpress för kvinnor och har unik insikt i äldre kvinnors vanor och beteenden på nätet. Hon har tidigare skrivit Digitant din nybörjarguide till den digitala världen (2019) samt Digitant nya steg till ett enklare och roligare nät via nätet (2020)

Laji:
IT-kirjat
Liiketalous
Internet
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789188917614
Julkaisija:
Bladh by Bladh
Sidottu:
Muu
Kieli:
Swedish
ISBN:
9789188917614
Opetusmateriaali:
0
Koko:
160
Kirjailija:
Malin Perlheden

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.