Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Vaihtoehtoinen matkailukohde - vastuullinen matkailija?

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Marika Fager

26,10 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Maantiede ja matkaopppaat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Marika Fager
Marika Fagerin opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, onko vaihtoehtoiseen kohteeseen matkustavilla kulutustottumuksissaan vastuullisuuden piirteitä. Tavoitteena oli selvittää myös, mikä motivoi ihmisiä valitsemaan vaihtoehtoisen matkailukohteen ja mitkä arvot vaikuttavat kuluttajien matkailupäätöksiin. Tutkimuksen kohteena oli Ähtärissä sijaitseva luomutila Gaija kävijöineen kesällä 2009. Gaija on vaihtoehtoinen matkailukohde, joka edustaa ekologista, vastuullista ja eettisesti valveutunutta kohdetta, jossa ei ole massamatkailun piirteitä.

Tutkimustulosten perusteella voidaan tehdä havaintoja elämäntilanteen ja elinkaaren vaiheen vaikutuksista matkailukulutukseen. Matkaseuralla näyttää olevan motiiveja, arvoja ja eettisiä mielipiteitä jakava vaikutus. Vaikka luomutila Gaijan kävijöistä valtaosalla on yhteisiä piirteitä matkailun kulutustottumuksissaan, on esimerkiksi kohteen valintaan vaikuttavissa tekijöissä perhematkailijoiden ja yksinmatkailijoiden välisiä eroja. Tuloksia voidaankin käyttää yrityksen asiakassegmentoinnin, tuotekehittelyn ja markkinoinnin suunnittelussa.
Laji:
Viihde
Maantiede ja matkaopppaat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789515883018
Julkaisija:
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789515883018
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Mikkelin ammattikork. B 162
Koko:
71
Kirjailija:
Marika Fager

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.