Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Pikkulapsesta koululaiseksi

Kirja

83,10 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Lapsipsykologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Ihmismieli rakentuu ja muotoutuu lapi elaman, mutta sen perusta luodaan lapsuudessa. Lapsen subjektiiviset kokemukset, kulloisetkin tunnetilat seka ymmarryksen aste muokkaavat sita, mita hanen mieleensa tallentuu. Lapsuusvuosien vuorovaikutuskokemusten merkitys tunne-elaman kehitykselle on kiistaton. Tama kirja avaa psykodynaamisen viitekehyksen kautta taman paivan nakokulmia ihmismielen kehityksen tarkeisiin vuosiin ja kasvavan lapsen kokemusmaailmaan. Milla tavoin vauvasta kehittyy vahitellen erillinen yksilo? Millaisia kehityshaasteita lapsi kohtaa eri ikakausina? Millaisten kokemusten avulla lapsi oppii tunnistamaan tunteitaan ja elamaan niiden kanssa? Miten hanesta tulee kykeneva sosiaaliseen vuorovaikutukseen? Millaiset tekijat haavoittavat kehitysta ja millaiset korjaavat sita? Teos soveltuu oppikirjaksi psykoterapeuttikoulutuksiin, lasten kanssa tyoskentelevien taydennyskoulutuksiin seka kaikille lapsen kehityksesta kiinnostuneille. Kirjoittajat ovat laaja-alaisesti kokeneita lastenpsykoterapeutteja, lastenpsykoterapian kouluttajia, tyonohjaajia ja neuropsykologeja.
Laji:
Lapsipsykologia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525519310
Julkaisija:
THERAPEIA-SÄÄTIÖ
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525519310
Opetusmateriaali:
0
Koko:
327

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .