Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Naisia Kansalliskirjastossa

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Naisia Kansalliskirjastossa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

-31%
18,90 €
Suositeltu hinta: 27,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Kirjallisuustiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Kansalliskirjaston kätköistä on löytynyt aarteita: naisten tekemiä ja naisista kertovia tekstejä ja kuvia, jotka ovat pysyneet suurelle yleisölle tuntemattomina.

Naisia Kansalliskirjastossa -kirja esittelee yli 300 suomalaista naista 1700-luvulta 1900-luvulle. Mukana ovat muun muassa näyttelijät Ida Aalberg ja Elli Tompuri, taidemaalarit Helena Arnell-Gezelius, Fanny Churberg ja Victoria Åberg, kuvanveistäjät Sigrid Forselles ja Eveliina Särkelä, kirjailijat Helmi Krohn ja Lilly Londen, säveltäjät Jenny Elfving ja Sofie Lithenius, oopperalaulajat Aino Ackte ja Alma Fohström, naisasianaiset Maikki Friberg ja Lucina Hagman, opettajat Elisabeth Blomqvist ja Ottilia Stenbäck sekä lääkärit Rosina Heikel ja Agnes Sjöberg. Kirjassa esitellään myös tuntemattomampia työläisnaisia, kotiäitejä ja koulutyttöjä. Runsaasti kuvitettu kirja tarjoaa tiedon lisäksi mietteitä, käytösohjeita, tuulahduksia muodista sekä huumoria pilakuvina ja pakinanäytteinä. Kirjan on koonnut tietokirjailija Marjut Hjelt, ja naisten asemaa historiassa kuvaavat tervehdyssanat on kirjoittanut kirjailija Kaari Utrio.
Laji:
Kirjallisuustiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522649959
Julkaisija:
Into Kustannus
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522649959
Opetusmateriaali:
0
Koko:
390

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.