Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Piharakennukset

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Piharakennukset

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Markku Heikkilä, Markku Koivuniemi, Raimo Niemelä

31,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Kunnostus ja remontointi
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Markku Heikkilä, Markku Koivuniemi, Raimo Niemelä
Piharakennukset on jatkoa Alfamerin rakennuskirjojen sarjaan. Kirjassa on työselitykset kuvatuista rakennuskohteista ja päivitetyt tiedot materiaaleista, tarvikkeista ja rakennuslupa-asioista sekä pintakäsittelystä, perustuksista ja kattamisesta. Kirjasta löydät vinkkejä myös materiaalien kierrätyksestä ja uusista, hieman erilaisista rakennusmenetelmistä.

Tarkoituksena on ollut tehdä piharakennuksia erilaisia puumateriaaleja soveltaen ja ilman erikoistyökaluja. Tärkeimmät työkalut ovat olleet saha ja akkukäyttöinen ruuvinväännin.

Insinööri Markku Koivuniemi ja diplomi-insinööri Raimo Niemelä ovat vuodesta 2003 alkaen kirjoittaneet Alfamerille useita kirjoja piharakentamisesta. Nyt joukkueeseen on liittynyt rakennusinsinööri Markku Heikkilä, jolla on vankka kokemus puurakenteiden suunnittelusta ja tekemisestä.
Laji:
Kunnostus ja remontointi
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789524722926
Julkaisija:
Alfamer
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789524722926
Opetusmateriaali:
0
Koko:
184
Kirjailija:
Markku Heikkilä
Markku Koivuniemi
Raimo Niemelä

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.