Palaa ylös
Hallintolainkäyttö

1 / 1

Hallintolainkäyttö

Anu Koivuluoma, Matti Tolvanen, Mirjami Paso, Petri Saukko, Veijo Tarukannel

122,10 €
Laki oikeudenkäynnistä hallintoasioissa tuli voimaan 1.1.2020 ja se kumosi hallintolainkäyttölain. Uusi hallintoprosessilaki sääntelee aikaisempaa kattavammin ja informatiivisemmin oikeudenkäyntiä hallintoasioissa. Laki sisältää lukuisia muutoksia ha
  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Anu Koivuluoma, Matti Tolvanen, Mirjami Paso, Petri Saukko, Veijo Tarukannel
Lue lisää
Laki oikeudenkäynnistä hallintoasioissa tuli voimaan 1.1.2020 ja se kumosi hallintolainkäyttölain. Uusi hallintoprosessilaki sääntelee aikaisempaa kattavammin ja informatiivisemmin oikeudenkäyntiä hallintoasioissa. Laki sisältää lukuisia muutoksia hallintolainkäyttöä koskevaan sääntelyyn.

Perusteellisesti uudistetussa teoksessa kuvataan hallintolainkäytön prosessi yksityiskohtaisesti uuden oikeudenkäynnistä hallintoasioissa annetun lain sääntelyn ja etenevän oikeudenkäynnin näkökulmasta avaamalla runsaasti myös oikeuskäytäntöä. Lisäksi hahmotetaan hallintotoiminnan ja hallintolainkäytön yhteyksiä, hallintolainkäytön perusteita ja niiden kehittymistä sekä EU-oikeuden ja ihmisoikeusjärjestelmän vaikutuksia. Teoksessa analysoidaan myös hallintolainkäytön eroja ja yhteyksiä riita- ja rikosprosesseihin.
Laji Laki ja oikeus
Formaatit Kirja
EAN 9789521438424
Julkaisija Alma Talent
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789521438424
Opetusmateriaali 0
Koko 427
Kirjailija Anu Koivuluoma Matti Tolvanen Mirjami Paso Petri Saukko Veijo Tarukannel
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja