Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Avaa muistisi kätköt & löydä todellinen itsesi

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Avaa muistisi kätköt & löydä todellinen itsesi

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Menis Yousry

23,80 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Liiketalous, Psykologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Menis Yousry
Syntymää edeltävänä aikana ja kasvuvuosina saamamme kokemukset maailmasta ja vanhemmistamme muokkaavat meitä tavoin, joita emme pysty edes tiedostamaan. Lapsena aivomme eivät ole tarpeeksi kehittyneet käsittämään näitä varhaisimpia kokemuksia ja siten niistä muodostuu selvittämättömiä, tiedostamattomia muistoja. Tänään aikuisina tietyt tapamme suhtautua erilaisiin tilanteisiin ja tapahtumiin ovat itse asiassa reaktioita menneisyyteen, jota ei enää ole olemassa. Niistä on tullut automaattisia suojautumisrefleksejä, jotka voivat ilmetessään estää meitä saavuttamasta sitä, mitä todella haluamme.

Tämä kirja paljastaa ne voimakkaat, näkymättömät vaikutusten aallot, jotka ohjaavat toimintaamme, sitovat meidät menneisyyteemme ja estävät meitä toimimasta tarkoituksen mukaisesti nykyhetkessä. Yksinkertaiset, mutta tehokkaat harjoitukset antavat työkaluja, joiden avulla voimme selvittää täsmällisesti, millä tavoin tämän päivän toimintamme kytkeytyy varhaislapsuutemme kokemuksiin ja suhteisiin omiin vanhempiimme, samoin kuin aikaisempiin sukupolviin, historiaan ja kulttuuriin. Ne myös osoittavat meille, mitä voimme tehdä asiantilan korjaamiseksi juuri nyt!
Laji:
Liiketalous
Psykologia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526760629
Julkaisija:
Ars Vivendi/Kauppahuone TV
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526760629
Opetusmateriaali:
0
Koko:
224
Kirjailija:
Menis Yousry

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>