Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Digilogistiikka

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jani von Zansen, Mikko Haapanen, Tuomas Syrjänen

50,10 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Liiketalous
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jani von Zansen, Mikko Haapanen, Tuomas Syrjänen
Digilogistiikka on terävä analyysi ja ajankuva siitä, miten digitaalinen ja fyysinen maailma kohtaavat juuri nyt. Tämän kohtaamisen keskiössä on kuluttaja. Liian moni yritys seuraa kuluttajakokemuksen ympärille muodostuvaa liittoa sivusta.

Digilogistiikka kertoo kiihtyvästä kulttuurimuutoksesta, joka kohtaa valtaosaa yrityksistä. Kuluttajasta on tullut markkinoiden ja arvokentän kuninkaallinen, joka ohjaa liiketoimintaa tarpeidensa mukaisesti. Vanhat arvoketjut ja -verkostot murtuvat. Liiketoimintamallit muuttuvat.

Digilogistiikka antaa näkökulman niihin uusiin mahdollisuuksiin, jotka ovat jo täällä ja tänään yritysten hyödynnettävissä. Kuluttaja-areenoilla nopeimmin muotoaan muuttavat yritykset palkitaan ruhtinaallisesti. Arvonmuodostus on moninkertainen perinteisiin yrityksiin verrattuna.

Digilogistiikka on välttämätön ja strateginen lukupaketti yritysten omistajille, hallituksille, johtajille ja tiimeille, jotka haluavat luoda uudistumisen avulla kasvua sekä jatkuvaa ja kannattavaa liiketoimintaa.
Laji:
Liiketalous
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529394074
Julkaisija:
Futugene
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529394074
Opetusmateriaali:
0
Koko:
164
Kirjailija:
Jani von Zansen
Mikko Haapanen
Tuomas Syrjänen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.