Palaa ylös
Sammuva Pohjoinen

1 / 1

Sammuva Pohjoinen

Mikko Ijäs

13,20 €
Suomi kituu hiljaisella liekillä palaen – hylätyillä kaduilla ja tyhjäksi ryöstettyjen kauppakeskusten uumenissa vaeltaa moninainen synkkyys, joka laventaa koko ajan kutistuvaa selviytyjien joukkoa. Jatkuvasti leviävän katastrofin näyttäessä oikeat k
  • Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Finnish
  • Mikko Ijäs
Lue lisää
Suomi kituu hiljaisella liekillä palaen – hylätyillä kaduilla ja tyhjäksi ryöstettyjen kauppakeskusten uumenissa vaeltaa moninainen synkkyys, joka laventaa koko ajan kutistuvaa selviytyjien joukkoa. Jatkuvasti leviävän katastrofin näyttäessä oikeat kasvonsa on inhimillisyys koetuksella; onko toivolla, hyvyydellä ja ilolla enää sijaa elämässä?

Tarina alkaa Noorasta – tavallisesta teinitytöstä, jonka harteille sysätään yllättäen suuri vastuu. Kyse ei enää ole hänen itsensä selviytymisestä, kun rinnalla kulkee joku, jolle ei halua tapahtuvan mitään pahaa.

Jännittävä ja tapahtumarikas selviytymisseikkailu seuraa kuuden ihmisen yllättävää matkaa pääkaupunkiseudulla – paikoissa, joissa olet itsekin saattanut käydä. Mikko Ijäksen viihdyttävä, koukuttavaa ja sähköistä tarinankerrontaa sekoittava esikoisteos etenee kuin vuoristorata.
Laji Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789523305052
Julkaisija Books on Demand
Sidottu Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789523305052
Opetusmateriaali 0
Koko 274
Kirjailija Mikko Ijäs
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja