Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Avioero ja uudelleen avioituminen

Kirja

Mikko Satama

18,80 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Kristinusko, Sosiologia
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Finnish
  • Mikko Satama
Avioerot ja uudelleenavioitumiset ovat yleistyneet Suomessa viime vuosikymmenin . Kristillisten seurakuntien keskuudessa vastaava kehitys on tapahtunut viiveell , mutta t ysin samansuuntaisesti. Voisi luulla, ett t m n takia seurakunnissa opetettaisiin entist enemm n siit , mit Raamattu puhuu avioerosta ja uudelleen avioitumisesta. N in ei kuitenkaan ole k ynyt vaan t ysin p invastaisesti. Pastorit ovat vaienneet n ist asioista, jotta eiv t loukkaisi ihmisi . Siksi on t rke paneutua avioeroon ja varsinkin uudelleenavioitumiseen Raamatun n k kulmasta ja katsoa, mit Jumalan sana opettaa asiasta. Mikko Sataman kirja avaa huolellisesti kristillisen avioliittoetiikan ja auttaa ymm rt m n kysymyst avioerosta ja uudelleen avioitumisesta Raamatun valossa. Asia taustoitetaan juutalaisten oppineiden ajattelulla, mink lis ksi tarkastellaan my hemp kehityst kristillisen kirkon historiassa. Kirja on suositeltava kaikille kristillisest avioliittoetiikasta kiinnostuneille.
Laji:
Kristinusko
Sosiologia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528043065
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528043065
Opetusmateriaali:
0
Koko:
126
Kirjailija:
Mikko Satama

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.