Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Koiran lihashuolto

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Minna Saarelainen

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

26,70 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Koirat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Minna Saarelainen
Koiran lihashuolto on kaikille koiranomistajille hyödyllinen, käytännönläheinen tietopaketti, jonka avulla voi harjaantua oman koiransa hieromiseen, venyttelyyn, verryttelyyn ja peruskunnon harjoittamiseen.

Kirjassa käsitellään koiran hieronnassa käytettävät otteet ja eri kehonosien hieronta ja venyttely. Lisäksi paneudutaan erilaisiin verryttelytapoihin ja käydään läpi runsaasti lihaskuntoa, motoriikkaa ja tasapainoa kehittäviä harjoituksia, jotka auttavat kohottamaan koiran peruskuntoa. Kuvatuilla menetelmillä parannetaan koiran lihasten toimintaa: aktivoidaan lihaksistoa ja autetaan sitä palautumaan rasituksesta, ehkäistään lihasongelmia ja hoidetaan niitä.

Kirja sopii hyvin niin aktiivisesti urheilevien koirien kuin kotikoirienkin omistajille. Perusteellisia ja selkeitä ohjeita täydentävät yksityiskohtaiset valokuvat, joiden avulla myös aloittelijan on helppoa perehtyä koiran lihashuoltoon.

Minna Saarelainen on fysioterapeutti, koulutettu hieroja ja koirahieroja, joka on toiminut muun muassa Suomen agilitymaajoukkueen hierojana vuosina 2004-2007 ja joukkueen johtajana Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa vuonna 2004. Omien koiriensa kanssa hän on kilpaillut agilityssä vuodesta 1994 alkaen. Kirjan valokuva- ja piirroskuvituksen on toteuttanut Timo Vallius.
Laji:
Koirat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789518847086
Julkaisija:
Art House
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789518847086
Opetusmateriaali:
0
Koko:
245
Kirjailija:
Minna Saarelainen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.